Casus van de week: 23 januari 2022

OZOZ is er voor het hele gezin. Zo ondersteunen wij al ruim een jaar een gezin, waarin elk gezinslid zijn of haar eigen problemen heeft.
Er zijn dan ook veel hulpverleners betrokken. Dat is heel fijn, maar soms ook erg ingewikkeld. Want hoe zorg je er als ouders voor, terwijl je zelf ook problemen hebt én overbelast bent, dat alle ballen in de lucht blijven?
In dergelijke situaties ondersteunen wij het gezin. We maken een overzicht van de betrokkenen. We houden de contacten en organiseren regelmatig een groot overleg met iedereen. Wij staan naast het gezin en verwoorden datgene wat zijn zelf soms zo lastig vinden. Wat hebben we nodig als gezin? Daarnaast nemen we regeltaken uit handen, om te ontlasten daar waar dat nodig is en kan.
We zijn soms dus ook voor een lange periode betrokken. Net zo lang als het nodig is! #cliëntondersteuning #onafhankelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud