Casus van de week; 26 maart 2022

Casus van de week

Deze week gaan we op huisbezoek bij een echtpaar wat we al een paar jaar ondersteunen.
Ze hebben ons gebeld, omdat het niet zo goed gaat met de gezondheid van mevrouw en meneer overbelast raakt.
Er moet iets veranderen, een opname is onvermijdelijk. De zorg is de laatste tijd veel uitgebreid, maar het is niet meer voldoende. Dit is een emotioneel gesprek. Om deze keuze te moeten maken, valt niet mee. Wij ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, maar soms kan het niet meer. We schakelen nachtzorg in om
toch nog wat meer ontlasting te bieden. Daarnaast overleggen we met de zorgaanbieder waar mevrouw op de wachtlijst staat voor opname. We bespreken de mogelijkheden en wachtlijststatussen. In overleg met mevrouw en meneer passen we die aan en hopen we dat er snel een plekje is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud