Samenwerken met professionals; 13 november 2021

Deze week kregen we een doorverwijzing van een wijkverpleegkundige van de thuiszorg. Zij hebben een cliënt in zorg, waar ze vier keer per dag komen. De partner, mantelzorger, is zwaar overbelast. De wijkverpleegkundige maakt zich zorgen over de partner.

Ze geeft aan dat ze het haar gunt om hulp te krijgen om wat rust te krijgen. Misschien kunnen wij haar helpen om alles op een rij te krijgen en taken van haar uit handen te nemen.

We nemen contact op met mevrouw en bespreken de hele situatie. Mevrouw heeft veel gesprekken met de gemeente over hulpmiddelen, woningaanpassingen en dagbesteding voor haar man. Ze ziet door de bomen het bos niet meer. We nemen taken van haar over en ondersteunen haar in de gesprekken die zij nog moet voeren.
Het geeft mevrouw rust en ze weet dat ze altijd op ons terug kan vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga naar de inhoud